Ballina Lajme nacionale Paraburgim ndaj E.R., i dyshuar për armëmbajtje dhe kanosje

Paraburgim ndaj E.R., i dyshuar për armëmbajtje dhe kanosje

14
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

 

Gjykata Themelore në Ferizaj informoi se ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Ferizajt, për caktimin e masës së paraburgimit ndaj të pandehurit E.R. shtetas i Kosovës, për shkak të dyshimit të bazuar se ka kryer veprën penale mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armëve  dhe veprës penale kanosja.

Gjyqtarja e procedurës paraprake e Departamentit për Krime të Rënda, Hysnije Gashi, siç u informua, kërkesën e prokurorit të shtetit për caktimin e masës së paraburgimit kundër të pandehurit, e ka aprovuar si të bazuar konform dispozitave të KPPRK-së dhe të njëjtit i është caktuar masa e paraburgimit në kohëzgjatje prej një (1) muaj.

“Gjyqtarja e procedurës paraprake pas mbajtjes së seancës dëgjimore dhe pas analizimit të shkresave të lëndës, ka vërtetuar se ekziston dyshimi i bazuar mirë, se i pandehuri E.R.  ka kryer veprën penale për të cilën dyshohet nga ana e prokurorisë së shtetit, se ka kanosur seriozisht me armë të dëmtuarin I.T. pas një mosmarrëveshje me të pandehurin, andaj ekzistojnë rrethanat që tregojnë rrezikun se po të gjendet i pandehuri në liri do të asgjësojë, fshehë, ndryshojë provat e veprës penale, apo të pengojë rrjedhën e procedurës penale duke ndikuar në dëshmitarët dhe të dëmtuarin. Me këtë rast palët njoftohen se ankesa kundër këtij aktvendimi nuk e shtynë ekzekutimin e tij.”, bëri të ditur gjykata përmes komunikatës./21Media

The post Paraburgim ndaj E.R., i dyshuar për armëmbajtje dhe kanosje appeared first on RTV21.

---- ----
----
----- ----
-----