Ballina AKTUALE Pamje përrallore nga Zarbica (Video/Foto)

Pamje përrallore nga Zarbica (Video/Foto)

526
SHPËRNDAJE
Pema e mbuluar me borë në Zarbic

Fotografit të realizuara nga bora e fundit e cila ka mbuluar malësien e Bujanocit me borë vërtet jan përrallore, shum nga ju dot mendoni se jan të marrura nga faqet tjera, por Google Images, ofron mundësin të kërkoni a egziston një foto e tillë dikund tjetër.

Pse është shum e rëndësishme malësia e Bujanocit për komunën tonë, ajo përpos të kaluarës historike që ka pasur e cila lidhet edhe me Republikën e Kosovës, vërtet është një vendë përrallorë dhe me një histori që të bën të qashë nga numri i shumt i banorëve të cilët kan jetuar në ato treva e cila sot mbetet vetëm një histori për të ja kujtuar pasardhësve tanë ato treva.

Andaj ne po ju lëm të knaqëni syrin nga Zarbica me këto foto, posht fotografive i keni edhe Videot./BujanociNet/