Ballina LifeBizare “Oferta më e mirë”, nis së shpejti në kanalin e Top Channel në Youtube

“Oferta më e mirë”, nis së shpejti në kanalin e Top Channel në Youtube

93
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral - -------

“Oferta më e mirë” është një program qe i kushtohet reklamimit të  biznesi tuaj me anë të videove, intervistave me përfaqësues të biznesit, dhe realizim e profileve të bizneseve. Ky program do të jetë  një udhëzues për produktet, shërbimet,  cmimet, ofertat,  që bizneset ofrojnë për klientin,  si dhe për identifikimin e nevojave të konsumatorit.

Emisioni  do të realizohet brenda ambienteve të bizneseve, dhe me përfaqësues të biznesit. Te gjithë bizneset brenda dhe jashtë shqipërise mund të jenë pjese e emisionit “Oferta më e mirë”

Reklamoni produktet dhe shërbimet e biznesit tuaj tek “Oferta me e mirë”.

Na kontaktoni ne adresen e email :ofertameemire@top-channel.tv si dhe na kontaktoni në numrin +355684030528

---- ----
-----