Ballina AKTUALE Nxënsit e shf “Naim Frashëri” ndihmojn shokët e tyre (Foto)

Nxënsit e shf “Naim Frashëri” ndihmojn shokët e tyre (Foto)

257
SHPËRNDAJE

Dje nxënsit e shkollës fillore “Naim Frashëri” organizuan në sheshin e qytetit të shesin ëmbesira për nxënsit (semimaturantet).

Arsyeja e këtij tubimi ishte që të mos dallohën nxënsit nga të tjerët.

Interesimin e kësaj iniciative e shprehën vetë nxënsit ku si dhe me përkrahje dhe inkurajim nga Pedagogu i shkollës Besim Sadiku, nxënsit ia arritën qëllimit dhe e mbaruan misionin e tyre.

Shumë bashkatdhetarë të cilët jetojn në mërgim dhe shumë qytetar dhuruan të holla për nxënsit në nevoj si në këmbim ata i shijuan ëmbëlsirat e shijshme të nxënsve të pergaditura nga po vetë ata.

Duhet të mburremi për nxënsit e kësaj shkolle. Ju lumtë! Endrrat nuk realizohen me magji… nevoitet vendosmëri, perkushtim dhe shumë punë. /BujanociNet/