Ballina AKTUALE Nuk ka më pritje të gjata për dokomentacionet e humbura

Nuk ka më pritje të gjata për dokomentacionet e humbura

460
SHPËRNDAJE
Foto: Botapress
Foto: Botapress
- Sponsor gjeneral -

Nëse keni humbur Passaporten apo Letërnjoftimin e Serbies, nuk do të ju duhet më pritje e gjatë për tu shpallur i pavleshëm leternjoftimi i humbur, njoftojn mediat Serbe.

Ligji i ri në Republikën e Serbies, thuhet të shpallet menjëher dokomentacioni i humbur si i pavleshëm dhe nuk ka nevoj pritje të gjata për të shpallur dokomentacionet e humbura si të pavleshme, andaj gjat raportit në stacionin e policies më të afërt menjëher shpallet si dokoment i pavleshëm.

Me ligjin e vjetër është dashur të shpallet i pavleshëm dhe më tepër se një javë është dashur të pritet për tu bërë i pavleshëm dokomentacioni juaj, andaj ligji i ri nuk do të zgjatë proceduren e pritjes, menjëher pasi keni raportuar në stacionin më të afërt të Policies ju dot mund të merrni dokomentin që keni shpallur të pavleshëm dhe menjëher mund të paiseni me dokomentacion të rij./BujanociNet/

---- ----
-----