Ballina Lajme vendore NP Komunalia njofton vendbanimet të cilat nuk dot kenë ujë të pishëm...

NP Komunalia njofton vendbanimet të cilat nuk dot kenë ujë të pishëm pas përmbytjeve

132
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

KOMUNIKATË NGA N.P. KOMUNALIA

Drejtori i NP Komunalia Ruzhdi Halili njofton se
për shkak të situatës të jashtëzakonshme që është duke u përballur vendi nga vërshimet, fshatrat Konçul, Lluçan dhe Turi nuk do të kenë ujë, si pasojë e vërshimit të lumit Morava.

Nëse vie deri tek ndryshimi i situatës dhe rënia e nivelit të ujit të lumit Morava, do të kthehet furnizimi i rregullt me ujë të pijshëm.

---- ---- ----
-----