Ballina Lajme Njoftim për Taxi-t në komunën e Bujanocit

Njoftim për Taxi-t në komunën e Bujanocit

393
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

Njoftohen taksitë nga Bujanoci, se nga 4 janar të vitit 2020, hyri në fuqi Dekreti për Kushtet dhe mënyrën e kryerjes së prokurimit të subvencionuar të automjeteve të pasagjerëve për qëllim të rinovimit të Flotës së Automjeteve Taksi pasi Transporti Publik hyri në fuqi.

Nga ana tjetër Ministria e Ndërtimit, Transportit dhe Infrastrukturës nxjerr një vendim për aplikimet për subvencionimin e taksive, e njëjta është publikuar në portalin zyrtar të ministrisë, ku duhet të plotësohet formulari për aplikimi, i cili përmban një Njoftim për ushtrimin e së drejtës së një subvencioni, Formularin e Aplikimit, me format e deklaratave të plotësuara nga aplikuesi.

Për më tepër, teksti i dekretit në fjalë u botua.

https://bujanovac.rs/wp-content/uploads/2020/01/Obavestenje-u-vezi-sa-ostvarivanjem-prava-na-subvenciju-TAXI.pdf

https://bujanovac.rs/wp-content/uploads/2020/01/Zahtev-za-subvencionisanu-nabavku-Obrazac-123-TAXI.pdf

https://bujanovac.rs/wp-content/uploads/2020/01/UREDBA-subvencionisanje-nabavke-putni%C4%8Dkih-vozila-za-TAXI-prevoz.docx

---- ---- ----
-----