Ballina Lajme nacionale Njoftim i rëndësishëm për mërgimtarët qe vijnë me vetura për pushime në...

Njoftim i rëndësishëm për mërgimtarët qe vijnë me vetura për pushime në Kosovë

68
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

Shumë mërgimtarë ja kanë mësyer Kosovës për t’i kaluar pushimet e verës.

Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar, mëngjesin e sotëm ka bërë të ditur se nuk ka pasur pritje të gjata në pikat e kalimit.

Në pikë kalimin në Merdare pritja është 10 deri 15 minuta për të hyrë në Kosovë dhe 5 deri 10 minuta për të dalë nga Kosova.

Në pikë kalimin Dheu i Bardhë pritja është 5 deri 10 minuta për të hyrë në Kosovë dhe 5 deri 10 minuta për të dalë nga Kosova.

Po ashtu bëhet e ditur se edhe në pikë kalimin në Jarinje pritja është 5 deri 10 minuta për të hyrë në Kosovë dhe 3 deri 5 minuta për të dalë nga Kosova.

Ndërkaq në pikat tjera kalimtare këto janë statistikat e freskuara brenda gjysmë ore nga Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar:

Kufiri Muçibabë: pritja është 3 deri 5 minuta për të hyrë në Kosovë dhe 3 deri 5 minuta për të dalë

Kufiri Mutivodë: pritja është 3 deri 5 minuta për të hyrë në Kosovë dhe 3 deri 5 minuta për të dalë

Kufiri Hani i Elezit: pritja është 3 deri 5 minuta për të hyrë në Kosovë dhe 3 deri 5 minuta për të dalë

Kufiri Vërmicë: pritja është 3 deri 5 minuta për të hyrë në Kosovë dhe 3 deri 5 minuta për të dalë

Kufiri Bërnjak: pritja është 3 deri 5 minuta për të hyrë në Kosovë dhe 3 deri 5 minuta për të dalë

Kufiri Kullë: pritja është 3 deri 5 minuta për të hyrë në Kosovë dhe 3 deri 5 minuta për të dalë

Kufiri Qafë e Morinës: pritja është 3 deri 5 minuta për të hyrë në Kosovë dhe 3 deri 5 minuta për të dalë

Kufiri Qafë e Prushit: pritja është 3 deri 5 minuta për të hyrë në Kosovë dhe 3 deri 5 minuta për të dalë.

Kufiri Glloboqicë: pritja është 3 deri 5 minuta për të hyrë në Kosovë dhe 3 deri 5 minuta për të dalë

---- ----
-----