Ballina LifeBizare Njerëz të famshëm, por me partnerë jo dhe aq simpatikë (FOTO)

Njerëz të famshëm, por me partnerë jo dhe aq simpatikë (FOTO)

33
SHPËRNDAJE

Edhe pse janë njerëz të famshëm, kjo nuk do të thotë se kanë një jetë të qëndrueshme. Përkundrazi, edhe partneret i ndërrojnë aq shpesh, duke mos qenë simpatikë njëri apo tjetri.

Në fakt për pjesën dërrmuese të VIP-ve, kjo është e vërtetë, por ka edhe nga ata që bëjnë një jetë të rregullt dhe përkrah kanë vendosur që të mos kenë një partner të bukur, por të ëmbël dhe talentuar. Ne do u njohim me listën e të famshmëve që nuk kanë zgjedhur bukurinë por shpirtin.

-----