Ballina Shëndetësi Një grua ka gjetur një mënyrë të “çuditshme” se si të shëroni...

Një grua ka gjetur një mënyrë të “çuditshme” se si të shëroni migrenën

33
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

Përderisa, tabletat dhe mënyrat e tjera janë të mundshme por jo gjithmonë efektive, një grua nga Indiana e Amerikës, pretendon se ka gjetur ilaçin e duhur për migrenë – për vetëm më një mjet shtëpiak.

Elizabeth Hayes, vuan nga migrena tash që 12 vite, dhe duke qenë e lodhur nga kjo sëmundje vendosi që të gjej zgjidhjen pëe tu liruar nga kjo sëmundje, raporton “Bright Side”, transmenton lajmi.net

Përderisa, po hulumtonte në internet Elizabeta gjeti një paisje që specifikisht kishte qëllim të shëronte këtë sëmundje përmes shkencës së akrupresurës.

Por duke mos pasur kohë të porosite atë online, ajo e gjeti menjëherë zëvendësimin, duke përdorur diçka që shumica prej nesh e kanë në shtëpi,  por edhe nëse nuk e kanë është lehtë dhe lirë për tu pasur- një mbajtëse ushqimesh. (foto më poshtë).

 

 

 

 

 

 

E befasuar dhe e liruar Elizabeta, menjëherë e publikoi këtë zgjidhje ne Facebook. Postimi i saj shumë shpejtë u shpërnda dhe u njoft. Madje, disa persona e kishin provuar ketë metodë, duke ndrydhur zonën midis gishtit të madh. (foto).

Pse kjo formë funksionon.

Akupresioni është një formë e lashtë mjekësore kineze, e cila thotë se çdo organë në trup është i lidhur me një pikë. Dhe duke bërë presion në atë pikë, njerëzit janë në gjendje të gjejnë lehtësim në dhembjet e tyre. Arsyeja se pse funksionon është se ndrydhja është e mjaftueshëm e fuqishme për të rivendosur rrjedhjen natyrore të energjisë së trupit. /Lajmi.net/

---- ----
-----