Ballina LifeBizare Një bllok betoni në autobus të përplasur, grafitet befasuese të artistit (FOTO)

Një bllok betoni në autobus të përplasur, grafitet befasuese të artistit (FOTO)

45
SHPËRNDAJE

Artisti  portugez i grafiteve Odeith me anë të imagjinatës së tij, u jep jetë vendeve të braktisura apo të shkatërruara. Ai përdor bojë llak për të krijuar iluzione optike jashtëzakonisht të hollësishme 3D që pa dyshim do t’iu bëjnë për vete.

Me mbi 450k ndjekës në Instagram, Odeith është një artist mjaft i njohur – dhe ai kurrë nuk pushon së befasuari. Kohët e fundit ai befasoi njerëzit me aftësinë e tij të jashtëzakonshme edhe një herë, duke u shndërruar një bllok betoni në në një autobus të rrëzuar.

-----