Ballina Lajme nacionale Nis mbledhja e Kryesisë, pritet vendimi për shpërndarja e Kuvendit

Nis mbledhja e Kryesisë, pritet vendimi për shpërndarja e Kuvendit

6
SHPËRNDAJE

Ka nis mbledhja e Kryesisë së Kuvendit të Kosovës, në të cilën pritet të caktohet edhe seanca e jashtëzakonshme për shpërbërje të Kuvendit të Kosovës.

Deri më tani të pranishëm janë përfaqësues nga të gjitha partitë politike.

Mbledhja e Kryesisë është thirrur të premten nga kreu në dorëheqje, i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, derisa në agjendë pritet të jetë edhe shpërbërja e Kuvendit të Kosovës.

Mbledhja e Kryesisë së Kuvendit ka dy pika të rendit të ditës, që janë miratimi i procesverbaleve nga mbledhja e mëparshme dhe përgatitjet për mbajtjen e seancës plenare për shpërndarjen e Kuvendit të legjislaturës së VI.

-----