Ballina AKTUALE Nga dita e hënë të moshuarit mund të dalin çdo ditë nga...

Nga dita e hënë të moshuarit mund të dalin çdo ditë nga një orë në mes të orës 18:00 deri 01:00

295
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

Qytetarët mbi moshën 65 vjeç do të jenë në gjendje të bëjnë një shëtitje një orëshe çdo ditë, prej të hënës, 27 prill, në mes të orës 18.00 dhe 1.00 të mëngjesit pas mesnatës.

Dyqanet ku bashkëqytetarët më të vjetër do të jenë në gjendje të marrin sende ushqimore për të cilat do të nevojiten, do të jenë të hapura ditën e enjte nga ora 4.00 deri në 7.00 të mëngjesit.

----

Pas 34 ditësh izolimi, qytetarëve mbi moshën 65 vjeç iu dha mundësia e parë të ecnin tre herë në javë (e martë, e premte, e diel) për një shëtitje të shkurtër prej 30 minutash midis orës 18.00 dhe 1.00 të mëngjesit.

----- ----