Ballina AKTUALE Nesër pritet vendimi zyrtar për pikat kufitare Dobrosin dhe ajo në Breznic

Nesër pritet vendimi zyrtar për pikat kufitare Dobrosin dhe ajo në Breznic

3140
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

Pas shum pytjeve të shum lexuesve të redaksis BujanociNet, redaksia jonë ka kontaktuar me stacionin e policies në Gjilan, të cilët ju përgjigjën pytjes tonë lidhur me proceduren të cilët do të zhvillohet në pikën kufitare të Dobrosinit e cila lidhë me Pogragjën, dhe nuk ka të vendosur stacion të pikës kufitare nga ana e Republikës së Kosovës.

Stacioni i Policies së Gjilanit, i ka thënë redaksis tonë se nuk mundemi të ju japim një përgjigjëje të pa komfirmuar deri sa të vijë shkresa zyrtare nga Ministria e punëve të brendëshme se si do të zhvillohet procedura e kalimit në pikën kufitare të Dobrosinit, andaj deri nesër kur do të vije shkresa zyrtare nga ministria nuk dot mund të dilet me një vendim se si do të zhvillohet kalimi kufitarë në pikat kufitare të Dobrosinit e cila lidhë me komunën e Gjilanit dhe ajo e Breznicës e cila lidhë me komunën e Kamenicës./BujanociNet/

----- ----