Ballina Lajme nacionale Nesër në këto vende do të ndërpritet energjia elektrike

Nesër në këto vende do të ndërpritet energjia elektrike

31
SHPËRNDAJE

Në vendin tonë sërish do të ketë reduktime. KEDS ka njoftuar se cilat vende nesër do të kenë mungesë të energjisë elektrike.

Prishtinë

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet: Dalja 10KV Ballovc (Kodi: 14000008) prej ores 10:00 deri në ora 16:00 Vendet: Surkishi, Lladofc, Sfeqël, Dumosh, Shajkovc, Surdull, Herticë, Drazhnje, Rakenicë dhe Turuqicë. Arsyeja: Pastrimi I trasesë dhe mirëmbajtje preventive, ndërrimi shtyllave dhe ndërrimi i izolatorëve, shtrëngimi i përçusve. TS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet: Dalja 10kV Gllobari (Kodi: 16021008) prej orës 11:00 deri në 15:00 Vendet: Gllobari, Vërboci, Tërsteniku, Çikatovë, Gllanasellë dhe Dobrosheci. Arsyeja e ndërprerjes: Kalimi i furnizimit të LP 10 kV Gllobari 1 nga NS i ri, NS ndërtesa e KOSTT-it. TS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet: Dalja 10kV Drenasi 2 (Kodi: 16021002) prej orës 11:00 deri në 13:00 Vendet: Drenas (një pjesë), Lagjja e Feroniklit, Çikatovë e Vjetër (TS Morinët).

Arsyeja e ndërprerjes: Kalimi i furnizimit të LP 10 kV Gllobari 1 nga NS i ri, NS ndërtesa e KOSTT-it.

Ferizaj

TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet: Dalja 10KV Jezerci (Kodi: 40042003) prej ores 10:00 deri në ora 16:00 Vendet: Manastirc, Nerodime e Ulët dhe e Epërme, Balaj, Jezerc dhe bizniset private. Arsyeja: Pastrim traseje, ndërrim shtyllash, izolatorësh, të shkarkuesve katodik, kontrollimi për vaj të transformator etj. TS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet: Dalja 10KV Kaçaniku i Vjetër (Kodi: 40043007) prej ores 10:00 deri në ora 12:00 Vendet: Doganaj, Duraj, Kaçanik i vjetër, Stagovë, Begracë dhe Elezaj. Arsyeja: Energjizimi i TS Begrac i Riu.

Gjakovë

TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet: Dalja 10KV Kijeva (Kodi: 82082007) prej ores 10:00 deri në ora 16:00 Vendet: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçic, Polluzhë dhe Stapanicë. Arsyeja: Pastrimi i trasesë nga drunjët dhe ndërrimi i dy shtyllave të drurit në Mleqan.

Gjilan

TS 35/10 kV Lladov do të ndërprehet: Dalja 10KV Zhegra (Kodi: 61066006) prej ores 10:00 deri në ora 16:00 Vendet: Zhegera, Lladova, Llashtica (një pjesë), Shurdhi, Pidiqi, Selishtë, Çeliku, Haxhitë, Isufaj, Terziaj dhe Demirët. Arsyeja: Pastrimi I trasesë dhe mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave, ndërrimi i izolatorëve, shtrëngimi përçuesve.

Mitrovicë

TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet: Dalja 10KV Qytet e fshatra (Kodi: 73000003) prej ores 10:00 deri në ora 16:00 Vendet: Gjykata e Re, Kazerma 1, Zuqakë, Kosova Petrol, Sllatinë, Debërllukë 1, Debërllukë 2, Bajskë 1, Srekonica, Pasoma, Tërllabuq dhe Pompat Sllatinë. Arsyeja: Pastrimi i trasesë dhe mirëmbajtje preventive, ndërrimi shtyllave dhe ndërrimi i izolatorëve, shtrëngimi i përçuesve.

Pejë

TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet: Dalja 10KV Lumbardhi (Kodi: 53000005) prej ores 10:00 deri në ora 16:00 Vendet: Lluka e Epërme, Lluke Gecaj, Pozhari, Gllogjan, Shaptej, Lumbardh, Irzniq, Ratishe, Gramaqel dhe Maznik. Arsyeja: Pastrim traseje, ndërrimi i shtyllave dhe ndërrimi i izolatorëve.

Prizren

TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet: Dalja 10KV Mushtishti (Kodi: 32000002) prej ores 10:00 deri në ora 16:00 Vendet: Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci. Arsyeja: Pastrimi i trasesë, ndërrimi i izolatorëve dhe përforcim i shtyllave. Punime ne projekte investive

Prishtinë

Nga TS 110/10(20) kV Prishtina 5 – do të ndërprehet: NS 10/0.4kV TS Trudë (Kodi: 13000001002) prej orës 09:00 deri në 12:00 dhe nga ora 14:00 deri në ora 17:00. Vendet: fshati Trudë Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e konsumatorëve sipas projektit investiv LOT 14 (Trudë). TS 35/10kV Batllava do të ndërprehet: Dalja 10KV Batllava (Kodi: 14015001) prej orës 10:00 deri në 16:00 Vendet: Batllava, Gërdovci, Bellopoja dhe Lluga. Arsyeja e ndërprerjes: Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 15 Prishtina TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet: Dalja 10KV Sharban (Kodi: 14016003) prej orës 10:00 deri në 16:00

Vendet: Sharban, TS Sharban,TS Alshiqt, TS Halabak, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnavë, TS Vanovcë dhe TS Bellopojë 1,2,3,4 TS Private (Bellopojë). Arsyeja e ndërprerjes: Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 15 Prishtina TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet: NS 10/0.4kV Kerpimeh 2 (Kodi: 14000014169) prej orës 09:00 deri në 12:00 dhe nga ora 13:00 deri në ora 16:00 Vendet: TS. Kerpimeh 2 Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirjes se kabllit, sipas projektit investiv LOT 13 (Kërpimeh). TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet: Dalja 10KV j17 Kodra e Trimave 9 (Kodi: 13000007) prej orës 09:00 deri në 16:00 Vendet: Kodra e Trimave (te Zjarrfiksat). Arsyeja e ndërprerjes: Vazhdimi i kabllos XHE 1×150 mmm2 (3 lidhëse nëntokësore) TS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet: Dalja 10KV Qendra shkollore (Kodi: 16021009) prej orës 10:00 deri në 13:00 Vendet: Shkolla e mesme, Korotica, Sankovci, Fushtica, Florim Kurrumeli Gllanasellë. Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e ormanit shperndarës.

Gjakovë

TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet: Dalja 10KV Qendra (Kodi: 81000002) prej orës 10:00 deri në 16:00 Vendet: Rr.Abedin Tërbeshi, Rr.Ali Ibra, Rr.Ferhat Binishi (një pjesë), Rr.Ismail Qemali, Rr.Marin Barleti, Rr.Mazllum Lakuci, Rr.Mbretëresha Teuta, Rr.Nënë Tereza, Rr.Përmet Vula (një pjesë), Rr.Petro Nini Luarasi, Rr.Rruga Tirana, Rr.Skënderbeu (një pjesë), Rr.Tefik Çanga dhe Rr.Vëllezërit Frashëri. Arsyeja e ndërprerjes: Punimet realizohen në kuadër të projektit TS – Kolonija.

Mitrovicë

TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet: NS 10/0.4kV Runik Qendra- (Kodi: 74000005035) prej orës 09:00 deri në 12:00 dhe nga ora 14:00 deri në ora 17:00 Vendet: Runik Qendra. Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi I trafos ekzistuese me rrjet të ri.

-----