Ballina Lajme vendore Nesër namazi i Xhumas nuk do të falet në Xhamit e Komunës...

Nesër namazi i Xhumas nuk do të falet në Xhamit e Komunës së Bujanocit

2407
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

Për shkak të përhapjes së madhe të COVID-19 dhe moshat më të prekura janë ato të moshuarit +65, edhe KBI-Bujanoc ka marr vendim që gjatë periudhës së gjendjes së jashtëzakonshme mos të falet asnjë kohë namazi nëpër Xhami, duke përfshir namazin e Xhumas.

Hoxhallarët propozojnë namazlit se në vend të namazit të Xhumas nëpër shtëpi të falet namazi i Drekës.

----

/BujanociNet/

----- ----