Ballina Lajme nacionale Nesër kjo komunë në nuk do të ketë ujë të pijshëm

Nesër kjo komunë në nuk do të ketë ujë të pijshëm

10
SHPËRNDAJE

Nesër banorët e komunës Drenasit nuk do të kenë ujë.

Nesër duke filluar nga ora 08:30 deri në 19:30, konsumatorët e komunës së Drenasit nuk do të kenë furnizim me ujë të pijshëm.

Arsyeja e detyrimit të ndërprerjes së furnizimit me ujë nga KRU “Prishtina” është avaria në gypin furnizues të Ibër Lepencit deri në stacionin e pompave në Bivolak.

Ekipet teknike të Ndërmarrjes “Ibër Lepenc” do të merren me rastin më fjalë dhe sipas tyre, ata do të bëjnë çmos që punimet të kryhen në afat sa më të shpejtë edhe pse pozicioni i punës është i vështirë.