Ballina Lajme vendore Nënshkruhet kontrata për rregullimin e rrugës Muhoc – Breznicë

Nënshkruhet kontrata për rregullimin e rrugës Muhoc – Breznicë

266
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

Kryetari i Komunës së Bujanocit, Shaip Kamberi , nënshkroi kontratën për rregullimin e rrugës Muhoc – Breznicë në mënyrë që banorëve të kësaj pjese t’i sigurohet qarkullim i lirë e pa pengesa.

Banorët e Malësisë, pas ndalesës së përdorimit të kufinit me Kosovën po përballen me vështirësi të shumta.

----

Prandaj, rregullimi i rrugës do të mundësojë edhe qarkullimin e automjeteve që do të përkujdesen për paisjen me barna, mjekë nga Bujanoci dhe nevojat e tjera përgjatë kësaj gjendje.

----- ----