Ballina AKTUALE Nënshkruhet koalicioni shqiptar për udhëheqjen e Komunës së Bujanocit (Postet/ Marrveshja)

Nënshkruhet koalicioni shqiptar për udhëheqjen e Komunës së Bujanocit (Postet/ Marrveshja)

1340
SHPËRNDAJE
Marrveshja dhe postet e ndara nga koalicioni gjithshqiptar i nënshkruar sot!
-----