Ballina LifeBizare Në një krah fëmijën, në tjetrën karrocën/ Shihni si e mbyll bagazhin...

Në një krah fëmijën, në tjetrën karrocën/ Shihni si e mbyll bagazhin nëna me këmbët e gjata (Video)

17
SHPËRNDAJE

Së fundmi është shfaqur një tendencë e re e mbylljes së bagazhit, e cila po shpërndahet më pas në rrjetet sociale.

Por ajo që është bërë ‘hit’ në rrjet është një femër e bukur me këmbë të gjata.

Ne të gjithë e gjetëm veten në një situatë kur na duhet edhe një dorë shtesë që do të na vinte në ndihmë.

Shpesh ka raste kur marrim diçka nga makina dhe të dy duart i kemi të zëna. Nëse është fjala për ta mbyllur derën, këtë e bëjmë lehtë me një shtyrje me këmbë, por a mundemi të veprojmë njësoj edhe me bagazhin?!

-----