Ballina Lajme nacionale Në këto vende nuk do të ketë rrymë ditët në vijim

Në këto vende nuk do të ketë rrymë ditët në vijim

12
SHPËRNDAJE

KEDS tregon vendet që do të mbesin pa rrymë.

Arsyeja: Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në TS 110/ 35/10kV Prishtia 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr J21 -Apollonia (Kodi:10000013) prej orës 09:00-21:00.

Vendet: Agani, Emajliku, Universiteti AAB, Agron Gashi “Fabrika e Xhamit, Shtypshkronja Dinor, Cima SHPK, NTP Tregtia Apollonia, Adriatik Azemi- Britani homes, Alban Osmani-Britani Homes, Grajqevcët, Tregtia Bedri Prishtina,Tregtia Novosella, Lulzim Tafa-Model Sllovenia, Tregtia, Tregtia-Apollonia dhe Arditi Group.

Vëretje:

Me ndërprerjen e daljes 10 kV Nr 21 Apollonia janë të lidhur këto trafostacione, që furnizohen nga Dalja 10 kV Apollonia (Kodi:15018015) nga TS 35/10 kV Fushë-Kosova që do të mbesin pa furnizim: Kodi: 15018015237; Kodi: 15018015236; Kodi: 15018015231; Kodi: 15018015188; Kodi: 15018015248; Kodi: 15018015140; Kodi: 15018015134; Kodi: 15018015148;Kodi: 15018015149;Kodi: 15018015179;Kodi: 15018015221; Kodi: 15018015251

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i RMU-ve.

Ferizaj

1.

Në TS 35/10kV Ferizaj 2 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Elkosi ( Kodi: 40041004097) prej orës 09:00-21:00

TS Elkos Group ( Kodi: 40041004237) prej orës 09:00-21:00

TS Ahmet Kaqiku ( Kodi :40041004264) prej orës 09:00-21:00

TS Viva Fresh ( Kodi :40041004238) prej orës 09:00-21:00

TS Kombinati I drurit (Kodi: 40041004096) prej orës 09:00-21:00

TS Kombinati I drurit (Kodi: 40041004086) prej orës 09:00-21:00

TS Ahmet Kaqiku ( Kodi :40041004263) prej orës 09:00-21:00

Vendet: TS Elkosi, TS Elkos Group, TS Viva Fresh, TS Kombinati I Drurit, dhe Rr. Drion Triton.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i RMU-ve.

2.

Në TS 35/10kV Ferizaj 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nikadini (Kodi:40042007) prej orës 09:00-21:00.

Vendet: rr. Riza Matoshi, Imri Halili Nikadinin, rr.Varoshi, Qiraxhitë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i RMU-ve.

3.

Në TS 35/10kV Ferizaj 4 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Shpk Bardhyl Ajvazi( Kodi: 4000004260) prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV TS Eskavatori ( Kodi: 4000004221) prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV Muhabi Berisha ( Kodi :40000004222) prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV Dogani ( Kodi :40000004227) prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV Mekatyp -KS ( Kodi :40000004223) prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV Stab. Shperndares 1 ( Kodi :40000004218) prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV Viva R.Bajrami ( Kodi :40000004231) prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV V.Gervalla 2 ( Kodi :40000004219) prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV Guri 1 ( Kodi :40000004230) prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV Kadri Zeka ( Kodi :40000004220) prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV 28 Nëntori ( Kodi :40000004243) prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV 28 Nentori e re ( Kodi :40000004252) prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV 28 Nëntori blinda ( Kodi :40000004242) prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV Lagj e re 1 ( Kodi :40000004236) prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV Fitorja ( Kodi :40000004240) prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV Fazli Sojeva ( Kodi :40000004238) prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV Trestenikët ( Kodi :40000004241) prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV Lagja e re 3 ( Kodi :40000004239) prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV Lagja e re 2 ( Kodi :40000004237) prej orës 09:00-21:00

Vendet: Vëllezërit Gërvalla, Magjistralja Prishtine-Shkup (pjesa prej Bau Marketit), 28 Nëntori, Astrit Bytyqi, Haki Braha, Emin Duraku (një pjese), rruga e Talinovcit dhe Lagjja e Re.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i RMU-ve.