Ballina Lajme Në Bujanoc 1114 persona të vetë-izoluar, kurse në Preshevë 1600 persona

Në Bujanoc 1114 persona të vetë-izoluar, kurse në Preshevë 1600 persona

368
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

Janë publikuar të dhënat statistikore të vetë izoluarve në rrethin e Pçinjës, rreth ku hynë edhe komunat tona Bujanoc dhe Preshevë.

Presheva ka 1600 të vetë izoluar, ku rradhitet si qyteti i 8 në rrethin e Pçinjës, kurse Bujanoci si qyteti i 13 me më shumë të vetë izoluar me 1114.

Më së shumti njerëz të vetë izoluar në Serbi ka,

Beogradi me 14.748, pastaj Loznica 3746, Novi Sad me 3680 dhe Nishi me 2180.

Ndërsa, tani nuk do të ketë në komuna tona më të vetë izoluar, pasi gjithë ata që vinë nga jashta vendit, jashta Serbis, dërgohen në karantinë në Banjën e Bujanocit për 28 ditë./BujanociNet/

---- ---- ----
-----