Ballina Lajme vendore Ndriçohet me sistemin LED rruga kryesore në Tërnoc

Ndriçohet me sistemin LED rruga kryesore në Tërnoc

1029
SHPËRNDAJE

Në kuadër të kompletimit të projektit për zëvendësimin dhe modernizimin e ndriçimit publik, është ndriçuar me sistemin LED edhe rruga kryesore në Tërnoc.

Përveç modernizimit, sistemi i ri i ndriçimit mundëson edhe uljen e shpenzimeve dhe kontrollimin e menaxhimin në formë elektronike të të gjithë sistemit të ri të instaluar.

Komuna e Bujanocit për këtë vit ka paraparë edhe projektime të reja me anë të së cilave do të bëhet avancimi i ndriçimit publik edhe në vendbanimet tjera të komunës tonë.

-----