Ballina AKTUALE Musliu: Besojm fortë se Qeveria e Kurtit do të angazhohet për Luginën

Musliu: Besojm fortë se Qeveria e Kurtit do të angazhohet për Luginën

117
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

Zëvendës kryetari i komunës të Bujanocit, Shqiprim Musliu duke uruar për fitorën e Albin Kurtit, ka shkruar se ka besim të fortë se Albin Kurti, si kryeministër në ardhëje do të angazhohet për qështjen e Luginës.

Ai ka komentuar edhe zgjedhjet e mbajtura në Republikën e Kosovës, duke i konstatuar si zgjedhje më demokratike në rajonin e ballkanit të organizuar nga KQZ-ja në Republikën e Kosovës.

Fushata e zgjedhjeve të fundit në Kosovë, vendosi në qendër të vëmendjes Luginën e Preshevës, duke ofruar si kandidat të mundshëm për deputet disa emra të rëndësishëm nga Lugina. Në një formë kjo veç se i avancoi raportet mes Republikës së Kosovës dhe Luginës së Preshevës. Që kjo të funksionoj edhe në të ardhmen duhet të vazhdojnë raportet më të thella mes institucioneve tona. Besoj fortë se z.Albin Kurti si kryeministër në ardhje i Republikës së Kosovës përpos angazhimit të tij direkt në procese të rëndësishme mbarëkombëtare do ta ketë vëmendjen e veçantë edhe në zgjidhjen e problemeve të shqiptarëve të Luginës, probleme me të cilat po përballemi me dekada. Z.Kurtit i uroj për fitoren e madhe që e morri në zgjedhjet e 14 shkurtit, ndërsa partive tjera i uroj për rezultatet e arritura në këtë proces zgjedhor. Uroj që Kosova, atdheu jonë i përbashkët, të jetë stabile dhe të jetë shembull i demokracisë për shtetet e rajonit.

Shqiprim Musliu, ka uruar

Fushata e zgjedhjeve të fundit në Kosovë, vendosi në qendër të vëmendjes Luginën e Preshevës, duke ofruar si kandidat të mundshëm për deputet disa emra të rëndësishëm nga Lugina. Në një formë kjo veç se i avancoi raportet mes Republikës së Kosovës dhe Luginës së Preshevës. Që kjo të funksionoj edhe në të ardhmen duhet të vazhdojnë raportet më të thella mes institucioneve tona. Besoj fortë se z.Albin Kurti si kryeministër në ardhje i Republikës së Kosovës përpos angazhimit të tij direkt në procese të rëndësishme mbarëkombëtare do ta ketë vëmendjen e veçantë edhe në zgjidhjen e problemeve të shqiptarëve të Luginës, probleme me të cilat po përballemi me dekada. Z.Kurtit i uroj për fitoren e madhe që e morri në zgjedhjet e 14 shkurtit, ndërsa partive tjera i uroj për rezultatet e arritura në këtë proces zgjedhor. Uroj që Kosova, atdheu jonë i përbashkët, të jetë stabile dhe të jetë shembull i demokracisë për shtetet e rajonit.

---- ---- ----
-----