Ballina AKTUALE Mundësi e zbritjes së faturës së rrymes përmes Komunës (Dokoment)

Mundësi e zbritjes së faturës së rrymes përmes Komunës (Dokoment)

386
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

Pasi qe gjendemi ne kohe pandemie dhe shumica prej nesh te pa pune dhe pa te ardhura është mundesia për zvoglimin e rrymës elektrike përmes komunës (-150kw,-200kw.-250kw) varet prej anetarve në familje.
Aplikimi bëhet në Komunën e Bujanocit në katin e parë tek Shërbimi civil.
Më poshtë keni të renditur kushtet që duhet plotësuar për të arritë me minusu kw për çdo muaj.
Nje here ne vit duhet aplikosh.

Për informacione shtesë mos hezitoni të kontaktoni në komunë./BujanociNet/

----- ----