Ballina Sport Mori në qafë ekipin shqiptar, klubi nga Qipro kërkon 400 mijë euro...

Mori në qafë ekipin shqiptar, klubi nga Qipro kërkon 400 mijë euro shpërblim

102
SHPËRNDAJE

Kur një dështak bën lëmsh klubet dhe sjell një gjobë të majme në fund për një klub shqiptar. Kjo është historia e sulmuesit Mathew Boniface, i cili ka lëvizur nga Qipro në Kosovë dhe më pas në Shqipëri.

Ai aktualisht luan në kategoritë e ulëta në Portugali. Ky lojtar ka sjellë probleme serioze për skuadrën e Trepçës, e cila duhet të paguajë rreth 46 mijë euro për Aris Limassol-in.

Kur u transferua në Kosovë, Boniface ishte ende nën kontratë me qipriotët edhe për një tjetër sezon. Edhe pse Kosova ishte një kampionat ende i panjohur nga UEFA në vitin 2016, dokumentacioni nuk ishte respekuar. Boniface firmosi edhe luajti edhe me Partizanin shumë pak, teksa u transferua më pas në Bullgari.

Pretendimet e Arisit ishin për 400 mijë euro, aq sa mendonin se ishte vlera e sulmuesit në atë kohë, por gjithçka do të zgjidhet me 46 mijë euro të paguara në dy këste.

-----