Ballina LifeBizare Mjerim dhe frikë, pamje të rralla nga Shqipëria komuniste në fundin e...

Mjerim dhe frikë, pamje të rralla nga Shqipëria komuniste në fundin e viteve ’80-të (Fotot)

20
SHPËRNDAJE
ALBANIA. Berat. Queuing for tickets in a cafe kiosk. 1990.

Foto të rralla që tregojnë qartë pamje të zymta dhe jetën me varfërinë e tejskajshme të shqiptarëve në fundin e viteve ’80-të, si në fshatra ashtu dhe në qytetet më të mëdha të vendit si, Tirana, Durrësi etj

 

-----