Ballina Lajme Ministria e Drejtësis në Serbi: Personat që shkelin vetë izolimin do të...

Ministria e Drejtësis në Serbi: Personat që shkelin vetë izolimin do të gjykohen përmes Skype

97
SHPËRNDAJE

Gjykimet e të pandehurve për shkelje të vetë-izolimit përmes Skype

Ministria Serbe e Drejtësisë i ka dërguar një memorandum gjykatave që do të zhvillojnë procedime kundër personave që shkelën masat e izolimit për të organizuar këto gjykime përmes një lidhjeje video, në mënyrë që të mbrojnë si punonjësit ashtu edhe personat që gjykohen.

BEOGRAD – Ministria Serbe e Drejtësisë ka dërguar një memorandum në gjykata që do të zhvillojë procedime kundër personave që shkelën masat e izolimit për të organizuar këto gjykime përmes lidhjes video, në mënyrë që të mbrojnë të punësuarit dhe personat që gjykohen.

Kjo do të thotë që gjykatat kanë kompjuterë me kamerë dhe mikrofon të instaluar dhe të kenë një program Skype mbi ta, tha Ministria e Drejtësisë për Tanjug raporton Bujanoc.Net./BujanociNet/

-----