Ballina Lajme nacionale Ministri i Mbrojtjes publikon pamje të një ushtari të Kosovës në ushtrimet...

Ministri i Mbrojtjes publikon pamje të një ushtari të Kosovës në ushtrimet e NATO-s

25
SHPËRNDAJE

Rrustem Berisha publikon një fotografi të ushtarit të Kosovës në ushtrimet e NATO-s.

Ministri i Mbrojtjes, Rrustem Berisha përmes rrjetit social Twitter ka postuar fotografinë e ditës të një ushtari të Forcës së Sigurisë së Kosovës në një ushtrim ndërkombëtar ushtarak.

Berisha ka shkruar se FSK është e gatshme të mbështesë misionet e paqes së aleatëve tanë kudo ku popujt e shtypur luftojnë për paqe, liri dhe demokraci.

Ministri ka shkruar se Forca e Sigurisë së Kosovës është profesionale, e trajnuar nga NATO, gjithpërfshirëse dhe e besueshme.

-----