Ballina Lajme nacionale Me 3 dhe 4 gusht, këto vende nuk do të kenë rrymë

Me 3 dhe 4 gusht, këto vende nuk do të kenë rrymë

48
SHPËRNDAJE

Në vendin tonë sërish do të ketë reduktime.

KEDS ka lëshuar njoftimin për vendet të cilat do të mbesin pa rrymë në dy ditët e ardhshme.

Disa lokacione të ndryshme në Prizren, Ferizaj e Prishtinë do të mbesin pa rrymë.

Për t’u njoftuar me vendet e sakta, lexoni më poshtë njoftimin:

Prizren

TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10kV Mushtishti (Kodi: 32000002) prej orës 08:00 deri në ora 08:30 dhe prej orës 14:00 deri në ora 14:30

Vendet: : Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndrrimi I shtyllave.

Ferizaj

TS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zona industriale (Kodi: 41000009) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: : TS Emonek, TS Coca Cola, TS Motrat Binjake, TS Janina, TS Agim Nita, TS Mulliri Millenium, TS Xella, TS Pofix, TS Semerana, TS Ekzoni, TS Keja Company, TS UBT, TS Muja, TS Gega .

Arsyeja e ndërprerjes: Zhvendosja e njesorëve, ndërrimi i dy shtyllave .

04 Gusht 2019

Njoftime per projekte investive

Prishtina

TS 110/10 kV Prishtina 3 do të ketë ndërprerje totale të TR2 prej orës 01:00 deri në ora 06:00

Vendet: : Lagjja Arbëria , Remonti, Rruga UQK-se (nje pjese), Jakove Xoxa, Meto Bajraktari, Luboteni( Rambuje), Prizreni, Parku, M.Muhaxhereve, Pompat (park), Blloku 3, Albi comerce, Buqaj, Furra Sheki, te Ariu, pompa e benzines, EBC, Konushevci, Objekti Ramiz Sadiku, Tjegullorja, Gjyqi, E.Duraku, Xhamia e Llapit, Kodra e trimave, Sh.Shendetit, Ministria e sherb.Publike, Qendra, Bankosi, Kuvendi , Bahollët dhe Tophanja,Meto Bajraktari,Bicurri,Art konstruksion,”BH-Home” Shpk Mentor Pllana-Dardania. Qyteza Pejton, qendra (nje pjese), remonti.

Arsyeja e ndërprerjes: Instalimi i SCADËS.

06 Gusht 2019

Njoftime per projekte investive

Prishtina

TS 220/35/10 kV Poduejva do të ndërprehet:Dalja 10kV Fan Zahir Pajaziti (Kodi: 14000014) prej orës 10:00 deri në ora 16:00 .

Vendet: : FAN Zahir Pajaziti, Letanc te Rexha, Smajlovit, Bajqine , Kerpimeh , Rep , Pollate, Dvorisht, Sllatine, Reqice, Zhiti , Sylevice, Breze, Trnavice, Murgull, Zakut, Metehi, Doberdol.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllave.

-----