Ballina AKTUALE Mbyllen të gjithë kufijtë tokësor për udhëtarët që hyjnë në Kosovë

Mbyllen të gjithë kufijtë tokësor për udhëtarët që hyjnë në Kosovë

538
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

NJOFTIM

Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar

informon se nga dita e sotit,14.03.2020, ora 06:00, Qeveria e Republikës së Kosovës për arsye të pandemisë #COVID-19 ka marr vendim

Mbyllen të gjithë kufijtë tokësor për udhëtarët që hyjnë në Kosovë, kjo nuk vlen për shtetasit e Kosovës të cilët hyjnë përmes këtyre kufijve por do t’ju nënshtrohen kontrollave të shtuara mjekësore me urdhrin që ata të vetizolohen për 14 ditë sipas nevojës.

Ndërsa nga data 16 mars 2020 ora 24:00, bëhet pezullimi i përkohshëm i të gjitha linjave të udhëtimit ajror në Aeroportin e Prishtinës, përveç fluturimeve ushtarake, dhe emergjencave medicinale (MEDIVAC).

Me respekt,

QKMK

---- ----
----
-----
-----