Ballina Lajme nacionale Makinat zyrtare vazhdojnë të keqpërdoren

Makinat zyrtare vazhdojnë të keqpërdoren

22
SHPËRNDAJE

Vazhdon edhe më tej keqpërdorimi i veturave zyrtare.

Makinat zyrtare duhet të përdoren për punë shtetërore dhe kryerje të detyrave. Mirëpo tanimë është bërë praktikë që shërbyesit civilë të i përdorin ato për kryerje të punëve shtëpiake.

Ka pasur premtime të shumta nga drejtuesit e qeverive të kaluara që të ndalohet keqpërdorimi por kjo nuk ka ndodhur.

Këto foto tregojnë se si një makinë zyrtare gjendet sonte në Rrugën B.

Orari i punës për shëyrbyesit civilë është prej orës 08:00 deri në orën 16:00.

-----