Ballina AKTUALE Luginasëve ju duhet të kenë 6000€ për nënshtetësi Kosovare

Luginasëve ju duhet të kenë 6000€ për nënshtetësi Kosovare

240
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

Kryetari i Lëvizjes Vatra, Kushtrim Kadriu, e vetmja lëvizje e cila meret me qështjen e qytetarëve të Luginës të dëbuar nga vatrat e veta.

Kadriu me ndjekësit e tij ka ndarë një mesazhë të pranuar në telefonin e tij i cili i ishte ankuar se Ministria e Punëve të Brendëshme në Republikën e Kosovës po i kërkon 6000 Euro për tu paisut me shtetësi të Kosovës, një qytetarit të shpërngulur nga Lugina dhe me lejeqëndrim të përkohëshem në Republiken e Kosovës.

Kadriu ka shkruar: Me dhjetëra mesazhe marrim çdo ditë nga qytetarët, që tregojnë se sa çuditshëm sillet shteti i Kosovës me banorët e Luginës së Preshevës.
Për një letërnjoftim të përkohshëm, ata duhet të kenë në bankë 6000€.
Çudi, më lehtë e merr nënshtetësinë e Kanadës se sa të Kosovës.

---- ----
-----