Ballina AKTUALE Lugina e pranishme në Unionin e Bizneseve Shqiptaro-Gjermane

Lugina e pranishme në Unionin e Bizneseve Shqiptaro-Gjermane

247
SHPËRNDAJE

Si gjithmonë Luginën në bizneset Shqiptare po e përfaqëson më së miri Lulzim Maliçi nga Konçuli komuna e Bujanocit, Maliçi njëherit edhe sponzor gjeneral i mediumit tonë së bashku me sponzorin tjetër Kosovarë Ilir Sinani, kan qenë të pranishëm në këtë organizim madhështorë.

Pamje nga konkresi i dytë ekonomik i organizuar nga Unioni i Bizneseve shqiptaro-gjermane në Gjermani.
I pranishëm në këtë organizim dhe biznismeni nga Lugina e Preshevës, Lulzim Maliçi biznismeni i mirnjohur nga Lugina. /BujanociNet/