Ballina AKTUALE LIVE: Fillon mbledhja e partive shqiptare të Bujanocit për arritjen e koalicionit...

LIVE: Fillon mbledhja e partive shqiptare të Bujanocit për arritjen e koalicionit shqiptar

893
SHPËRNDAJE

Sapo ka filluar mbledhja e partive Shqiptare në komunën e Bujanocit, për mundësin e arritjes së koalicionit me shumicë Shqiptare.

Kryetari i Partis Demokratike, z.Nagip Arifi, ka mirëpritur kryetarin e Lëvizjes së Progresit Demokratik, z.Shqiprim Musliu, Partisë për Veprim Demokratik, z.Driton Rexhepi, Aleanca për Ndryshim z,Levent Qazimi, dhe Unioni Demokratik Shqiptarë kryetari i sajë z,Basri Veseli.

Gazetari i portalit BujanociNet, është i pranishëm në takim dhe është duke përcjellur nga afër takimin, për arritjen e ndonjë koalicioni të gjërë Shqiptarë të mundëshem, dot të ju njoftojm pas pakë Live./BujanociNet/