Ballina Lajme vendore Lista e studentëve që kanë përiftuar ndihmë të njëhershme financiare për vitin...

Lista e studentëve që kanë përiftuar ndihmë të njëhershme financiare për vitin 2019/2020

1201
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

Në vazhdim mund t’i lexoni listat dhe afatin kohor për ankesë:

LISTA I

https://bujanovac.rs/wp-content/uploads/2020/02/LISTA-E-STUDENT%C3%8BVE-I.docx

LISTA II

https://bujanovac.rs/wp-content/uploads/2020/02/LISTA-E-STUDENT%C3%8BVE-II.dox_.docx

FORMULARI PËR ANKESË

https://bujanovac.rs/wp-content/uploads/2020/02/%D0%96%D0%90%D0%9B%D0%91%D0%90-ANKESA-1.docx

---- ----
-----