Ballina Lajme nacionale Labinoti diagnostifikohet me sëmundje të rëndë, kërkon ndihmen tuja për shërim

Labinoti diagnostifikohet me sëmundje të rëndë, kërkon ndihmen tuja për shërim

22
SHPËRNDAJE

LABINOT MAXHARRAJ 36 vjeçar, ëdhtë diagnostifikuar me sëmundjen – DËMTIM I RËNDË I MELQISË.

Diagnoza: CARCINOMA HEPATOCELULARIS IN LOCO CIRRHOTICA VARICES OESOPHAGEI gr. II-III.

Trajtimi i kësaj sëmundje duhet të bëhet jashtë vendit, trajtimi është i kushtueshëm dhe familja nuk mund ta përballoj këtë shumë. Bashkangjitur keni raportet e mjekëve dhe profaturat me çmim nga spitali në Turqi.

Llogaritë bankare:

Labinot Maxharraj – nr. i llogarisë ne TEB-banka: 2014000158290989

Lirind Maxharraj – nr. i llogarisë ne ProCredit Bank:1135000761010198

IBAN ( account no): XK051135000761010198

SWIFT (BIC) CODE: MBKOXKPRXXX

Numrat e kontaktit:

Merita Berisha, (+383) 044-463-049

Lirind Maxharraj, (+383) 044-567-321

-----