Ballina Lajme nacionale Ky person është shumë i rrezikshëm, nëse e shihni në rrugë lajmërojeni...

Ky person është shumë i rrezikshëm, nëse e shihni në rrugë lajmërojeni menjëherë policinë

102
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

Policia e Kosovës po vazhdon të kërkojë ndihmën e qytetarëve për t’i kapur personat që janë të rrezikshëm për komunitetin.

Në bazë të kërkesës të Sektorit rajonal të hetimeve –DRP Ferizaj dhe pas përmbushjes së normave ligjore, kërkojmë që të publikoni në mjetet e informimit (elektronike dhe ato të shkruara) njoftimin lidhur me personin e shpallur në kërkim nga Policia e Kosovës, i dyshuar për raste të ndryshme të rënda penale.

ADIL (FAIK) KRASNIQI

-i lindur 17.02.1986
-vendi i lindjes-Prishtinë
-adresa rr.”Murat Gjakja”, Kolovicë-Prishtinë

Luten të gjithë qytetarët, të cilët posedojnë informata lidhur me vendndodhjen e këtij personi apo ndonjë informatë lidhur me këtë person, ta njoftojnë stacionin policor më të afërm si dhe në numrat e telefonit :

192

044 504 102

0290 322 013 dhe 0290 322 406

---- ----
----
----- ----
-----