Ballina Teknologji Ky është rrjeti social qe po përdorët me së shumti

Ky është rrjeti social qe po përdorët me së shumti

78
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral - -------

Koha e kaluar në Instagram nga përdoruesit është në rritje, ndërsa Facebook’u po vazhdon me një rënie të lehtë.

Në një raport të ri nga eMarketer, koha e kaluar në Facebook është reduktuar në krahasim me shifrat e viteve të kaluara.

Instagrami në anën tjetër pritet të rritet. Ajo po vazhdon të përdoret më shumë nga përdoruesit.

eMarketer thotë që koha mesatare e kaluar në Snapchat nga përdoruesit po bie.

Koha mesatare e kaluar në Facebook ka rënë për tre minuta në vitin 2018. eMarketer thotë që kjo është për shkak të konsumimit të përmbajtjeve, sidomos videove.

Përdoruesit shpenzojnë 38 minuta në ditë në Facebook. Ndërsa në Instagram është 48 minuta. Instagram gjithashtu është blerë nga Mark Zuckerberg dhe është në pronësi të tij.

---- ----
-----