Ballina Lajme nacionale Kuvendi Zgjedhor: Vjosa Osmani e pesta në Këshill Drejtues

Kuvendi Zgjedhor: Vjosa Osmani e pesta në Këshill Drejtues

39
SHPËRNDAJE

Ka përfunduar Kuvendi IX Zgjedhor në Lidhjen Demokratike të Kosovës.

Në krye të kësaj partie është zgjedhur edhe për një mandat kryetari aktual, Isa Mustafa. Ndërkohë, në Këshillin Drejtues është zgjedhur Vjosa Osmani, një anëtar i familjes Rugova dhe nga Diaspora.

Ndryshe, ky është Kuvendi i IX Zgjedhor që mban Lidhja Demokratike e Kosovës.

Ky proces disa mujor është shoqëruar edhe me disa incidente, si rrahje me grushte e me karrige, të cilat gjatë tërë kohës janë minimizuar si zhvillime nga zyrtarë të kësaj partie.

-----