Ballina AKTUALE “Kursi i pastiqerisë” nga Vizioni për zhvillim dhe kooperim dhe TIKA

“Kursi i pastiqerisë” nga Vizioni për zhvillim dhe kooperim dhe TIKA

151
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

Vizioni për zhvillim dhe kooperim në bashkpunim me TIKA dhe Komunën e Bujanocit përmes projeketve vazhdon të krijoje mundësi për të qytetarët e Luginës së Preshevës që të aftësohen profesionalisht.

Pas projektit të Kursit rrobaqepsisë në Preshevë , tashmë projekti rradhës vjen edhe në Bujanoc.

Me përfaqësusit nga administrata e TIKA-së, shefi i kabinetit të kryetar të Komunës Bujanocit z.Sali Salihi, drejtorin e Sh.M “Sezai Surroi”, Zejni Fejzullahu dhe përfaqësuesit nga Vizioni për zhvillim dhe kooperim, vizituan nga afër hapsirat për të i parë kushtet ne lidhje me implementimin e “Kursi i pastiqerisë” projekti i të cilën Shoqata Vizioni për zhvillim dhe kooperim do të implementoj.

Në Luginë të Preshevës të qytearët kanë pak mundësi ku qytetarët mund të vijojnë trajnime të tilla por përmes ketij projekti qytetarët e Luginës së Preshevës do të i krijohen mundësi te aftësimeve profesionale , ku më pastaj do të kenë një profesion dhe mundësi të fillojn punë në bisneset vednore si profesionist.

---- ----
----
-----
-----