Ballina AKTUALE Kryhen pagesat për nxënsit e shkollave të mesme përfitues të bursave nga...

Kryhen pagesat për nxënsit e shkollave të mesme përfitues të bursave nga Trupi Koordinues

45
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

Njoftohen nxënësit e shkollave të mesme që janë përfitues të bursave nga konkursi i shpallur nga Trupi Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, se sot kryetari i komunës së Bujanocit ka kryer pagesat e bursave.

Shuma e përgjithshme e pagesave është 2.976.000 dinarë (25.330€), dhe do të përfitojnë gjithsej 124 nxënës të shkollave të mesme. Pagesa përfshinë 4 muajt e parë të gjysmëvjetorit të parë, dhe çdo përfitues sot do të ketë 24.000 dinarë në llogarinë bankare.

---- ----
----
----- ----
-----