Ballina Sport Kryetari politik i Sindikatës së Futbollistëve reagon pas ndërprerjes së bojkotit: Duam...

Kryetari politik i Sindikatës së Futbollistëve reagon pas ndërprerjes së bojkotit: Duam të mësojmë çfarë bisedoi Rama me Dukën

13
SHPËRNDAJE

Andi Lila ka reaguar pas ndërprerjes së bojkotit nga ana e Ligës së Futbollit.

Përmes një njoftimi, Sindikata e Futbollistëve e cila me Andi Lilën si kryetar është e kompromentuar dhe jo e besueshme për shkak se ai është një kandidat politik në listën e PD-së, ka sulmuar FSHF-në dhe kryeministrin Rama.

“Sindikata e Futbollistëve Profesionistë Shqiptarë përshendet rinisjen e aktivitetit futbollistik në të gjithë vendin dhe për të gjitha kategoritë, megjithëse në grevë ishte vetëm Liga dhe jo FSHF.

Ndërsa në lidhje me bojkotin, përveç takimit të Kryeministrit me Presidentin e FSHF, si ne dhe opinioni sportdashës akoma nuk kemi dijeni se çfarë rezultati arriti bojkoti.

Kjo situatë bëhet akoma më e çuditshme kur dëgjon Ligën, jo vetëm se qëndrimin e saj e shpreh Presidenti FSHF dhe jo ai i Ligës por edhe për faktin se me shpalljen e fundit të bojkotit u deklarua se për kërkesat e paraqitura ka dakordësi dhe janë futur në rrugën e zgjidhjes.

Ndërsa krejt ndryshe shprehet Kryeministri i vendit i cili e quan bojkotin absurd dhe shprehet se tani që mbaroi bojkoti mund të diskutohet për zgjidhjen e kërkesave të ligës.
Pyetja që bëjmë ne sot është: Kush gënjen në këtë pikë Kryeministri apo Liga?

A janë futur në rrugën e zgjidhjes 4 kërkesat siç thotë Liga apo tani do të flitet për zgjidhjen e tyre?

Nëse janë futur në rrugën e zgjidhjes cilat janë këto kërkesa dhe në cfarë pikë janë këto diskutime.

Nëse ky bojkot ka shërbyer vetëm për të rivendosur në pozicionet e protagonistit personazhe të caktuar të botës së sportit apo politikës kjo është tallje me të gjithë ata që besuan se, ky bojkot ishte në të mirë të sportit.

Urojmë që me shpirte që bojkoti ti ketë shërbyer sportit në pergjithësi e futbollit në veçanti”, shkruan Andi Lila në emër të Sindikatës. (TemA)

-----