Ballina AKTUALE Kryetari i Partis Demokratike, uronë besimtarëve festën e Kurban Bajramit

Kryetari i Partis Demokratike, uronë besimtarëve festën e Kurban Bajramit

52
SHPËRNDAJE

Të nderuar qytetarë shqiptarë të fesë islame,

Partia Demokratike me rastin e Festës së Kurban Bajramit ia uron të gjithë shqiptarëve të besimit islam festën e Kurban Bajramit, festë kjo e cila simbolizon solidaritetin mes njerëzve, ndihmën për njëri tjetrin, përkushtimin ndaj të varfërve dhe jetimëve, ndalimin e dukurive negative.

Gjithashtu, Partia Demokratike uron që të gjithë haxhilerëve tanë t’u pranohet Haxhillëku dhe lutjet e tyre dhe popullin tonë ta presin ditë më të mira.

-----