Ballina AKTUALE Kryetari i KKSH Ragmi Mustafa, prezanton platformen online për nxënësit tanë

Kryetari i KKSH Ragmi Mustafa, prezanton platformen online për nxënësit tanë

2697
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

Pas vendimit të Ministris së Arsimit të Serbis për pezullimin e mësimit për shkak të shpërndarjes së madhe të COVID-19, MASHT e Sërbis ka përgaditur platformen e mësimit online vetëm në gjuhën Serbe, e për këtë Kryetari i KKSH Ragmi Mustafa, prezanton platformen online për nxënësit tanë në gjuhën Shqipe e huazuar nga Ministria e Arsimit të Shqipëris.

Postimi i plotë i kryetarit Mustafa:

----

PËRKUSHTIM, PUNË DHE JO FJALË

🔴 Keshilli Kombëtar Shqiptar me përkushtim insiston në drejtën e trajtimit të barabartë të nxënësve shqiptar në këtë situatë të jashtëzakonshmme.

🔴 Hapa konkretë përmes Administratës shkollore (školska uprava) për realizimin video xhirimet.

🔴 Ka deponur listën shtesë për angazhimin e mësimdhënësve në këtë drejtim.

🔴 Luten të gjithë mësimdhënësit dhe nxënësit të përdorin Platformën mësimore online për nxënës me klasa virtuale të autorizuar nga Ministria e Arsimit, Rinisë dhe Sportit Republikës së Shqipërisë

Falas🔴⚫ https://www.akademi.al/

Gjithashtu: 🔴⚫https://www.youtube.com/channel/UC21Y6wkN3En_HKFdt4yWxMQ/featured

Me leje nga Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Zhvillimit Teknologjik të Republikës së Serbisë.

🔴 Situata aktuale është gjithashtu një mundësi e madhe për inovacion, le të përpiqemi të shfrytëzojmë sa më shumë për të ardhmen e fëmijëve tanë.

⚫🔴🔵⚪ Faleminderit për mirëkuptimin dhe bashkëpunimin tuaj.

🔴⚫ Bravo për drejtuesit e mësimdhënësit e ndërgjegjshëm.

🔴⚫ Bravo mediave lokale

🔴Kujdes Po, panik Jo.

----- ----