Ballina AKTUALE Kryetari i APN-së dega Bujanoc, uron besimtarët për festën e Kurban Bajramit

Kryetari i APN-së dega Bujanoc, uron besimtarët për festën e Kurban Bajramit

20
SHPËRNDAJE

Në prag të festës së Kurban Bajramit, e cila ka vlerën e sakrificës, devotshmërisë, solidaritetit, humanitetit, drejtësisë e barazisë, uroj që tek ju të mbretërojë mirëqenia dhe paqa mbarënjerëzore.
Urime të përzemërta dërgoj edhe tek ata qytetarë të cilët në këto momente po kryejnë Haxhin, me shpresën dhe lutjen që Zoti i Madhërishëm t’ia pranoj atë.

Me fat Kurban Bajrami, me porosinë islame, Paqja dhe mëshira e Zotit qofshin mbi ju !

Me respekt, 
Arbër Pajaziti

-----