Ballina Lajme nacionale KQZ pa datë për shpalljen e rezultateve përfundimtare

KQZ pa datë për shpalljen e rezultateve përfundimtare

9
SHPËRNDAJE

KQZ nuk ka datë për shpalljen e rezultateve përfundimtare.

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ), ende nuk ka një datë për shpallen e rezultateve përfundimtare.

Ndonëse po bëhen gati një muaj prej kur janë mbajtur zgjedhjet e parakohshme parlamentare të 6 tetorit, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ), ende nuk ka një datë për shpallen e rezultateve përfundimtare.

Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi, ka thënë për “Epokën e Re”, se aktualisht nuk mund të shpallen rezultatet përfundimtare për arse se duhet ta presin përfundimin e të gjitha çështjeve që mund të jenë parashtruar në Panelin Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) dhe në Gjykatën Supreme.