Ballina Lajme nacionale Koordinatori Hoti takohet me Ministrin Lekaj, flasin për Programin Nacional për Rininë.

Koordinatori Hoti takohet me Ministrin Lekaj, flasin për Programin Nacional për Rininë.

12
SHPËRNDAJE

Programi Nacional për Rininë i bëri bashkë sot Rexhep Hotin dhe Pal Lekajn.

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport, Rexhep Hoti sot u prit në takim nga Ministri i Infrastrukturës dhe Transportit, Pal Lekaj.

“Për herë të parë në nivel vendi janë ndarë mbi 50,000 shpërblime dhe nxënësve po u ofrohet hapësira e munguar për aktivitete kurikulare dhe jashtëkurrikulare”.

Edhe Ministri Lekaj u pajtua me Koordinatorin Hoti që Kosova nuk ka agjendë më të rëndësishme se nxënësit dhe se bashkëpunimi për të mirën e tyre duhet të forcohet.

“Ju përgëzoj për punën që po bëni dhe jam i bindur se me këtë ritëm që jeni duke punuar do ta bëni garën pjesë të sistemit dhe suksesi nuk do të mungojë”.

-----