Ballina Lajme nacionale Komuna e Prishtinës jep lajmin e madh për të gjithë qytetarët

Komuna e Prishtinës jep lajmin e madh për të gjithë qytetarët

45
SHPËRNDAJE

Është bërë një njoftim i rëndëishëm për qytetarët e Prishtinës.

Kuvendi Komunal i Prishtinës përmes një njoftimi ka bërë të ditur se sot ka mirtuar rregulloren për organizimin dhe shfrytëzimin e parkingjeve në Prishtinë.

“Kuvendi Komunal i Prishtinës miratoi sot rregulloren për organizimin dhe shfrytëzimin e parkingjeve në Prishtinë, duke hapur rrugë për vazhdimin e fazave të tjera të implementimit të këtij projekti të rëndësishëm për Kryeqytetin.

Organizimi i mirëfilltë i parkingjeve është ndihmesë në lëvizshmërinë e të gjithë pjesëtarëve të komunikacionit”, thuhet në njoftim.

-----