Ballina Lajme Komuna e Preshevës gjatë ditës së sotme ka filluar shpërndarjen e 300...

Komuna e Preshevës gjatë ditës së sotme ka filluar shpërndarjen e 300 pakove

299
SHPËRNDAJE
- Sponsor gjeneral -

Fondi për Qëllime Humanitare i Komunës së Preshevë gjatë ditës së sotme ka filluar shpërndarjen e pakove ushqimore dhe higjienike

Këtë e ka treguar dhe sqaruar kryetari i komunës së Preshevës, Shqiprim Arifi.

----

Fondi për Qëllime Humanitare, Kryqi i Kuq dhe Qendra për punë sociale në bashkëpunim me Bashkësitë Lokale u dakorduan që këto ndihma të shpërndahen për këto kategori:

1. Personat mbi moshën 65 vjeçare dhe që nuk kanë përkujdesje

2. Familjet të cilat janë në vetizolim

3. Familjet me kushte të rënda ekonomike dhe sociale

Gjithsej do të shpërndahen 300 pako për 300 familje

----- ----